fbpx
Hopp til innholdet
Bestilll iinnen 31. mai 2020!

FÅ FIBER GRATIS RESTEN AV ÅRET!

Vi feirer 10 års jubileum i 2020, og slår til med tidenes kampanje for nye kunder !

FIBER TIL BEDRIFTER I Næringsbygg

DETTE ER KAMPANJEN

Holder din bedrift til i et næringsbygg? Da kan vi tilby deg markedets beste bredbåndsprodukt. 

Bestiller du ønsket produkt nå innen 31.05.2020, leverer vi linjen til deg så snart vi kan – og du betaler ingenting før 1.1.2021!

Dette betyr at du kan si opp din eksisterende leverandør nå, og nyte markedets raskeste nett helt uten kostnader resten av året. Bedre tilbud er det lenge til du ser igjen – men så er det ikke hver dag måned vi feirer 10 års jubileum heller. 

100Mb
500Mb
1000Mb

SLIK GJØR DU FOR Å BESTILLE:

Derfor skal du

VELGE OSS

Raskest!

Vi har redundante føringsveier ut fra Møre og Romsdal via flere separate traseer og leverandører. Vårt nett går direkte dit du skal, og ikke via Oslo eller hovedkontoret til en nasjonal tilbyder.

ingen bindingstid

Ikke la deg låse inne i en dyr avtale. Markedet endrer seg raskt, og man får stadig mer båndbredde for lavere priser. Noe som ser billig ut i starten av en avtale, kan vise seg å bli svært dyr hvis du er låst i en lang avtale.

ingen etablering

Vi etablerer din linje uten store etableringskostnader, akkurat slik du egentlig vil ha det. Etter levering sjekker vi at alt fungerer og at du får en smertefri overgang til oss.

fri oppgradering

Du blir belønnet som kunde av oss hver 12. måned med 50Mb ekstra båndbredde. Det betyr at er du kunde i 24 måneder, har du 200Mb linje til samme pris. Linjen vokser derfor i takt med at ditt behov vokser.

kontakt oss

Ta kontakt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på hva vi kan levere til din adresse.

KONTOR

FØLG OSS