fbpx
Hopp til innholdet
Bestill iinnen 31.12.22!

FÅ WIFI6 MESH trådløst nett gratis !

I tillegg kjører vi kampanjepriser på bredbånd og nettverksutstyr. Be om tilbud i dag, så får din bedrift en solid oppgradering inkludert uten kostnad.

Derfor BØR du

OPPGRADERE DITT WIFI NETT NÅ

WI-FI 6 SERTIFISERT

Wi-Fi CERTIFIED 6 programmet sikrer at Wi-Fi6 enheter innehar de høyeste standarder for sikkerhet og interoperabilitet. Dette sikrer avanserte funksjoner som OFDMA, MU-MIMO teknologi og neste generasjon sikkerhet WPA3.

Høyere hastighet

Wi-Fi6 leverer raskere hastigheter, større kapasitet og mindre responstid (latency) mellom aksesspunkter og enheter. Med en maksimal aggregert datahastighet på 1.7Gpbs, leverer aksesspunktene hastighet og pålitelighet din bedrift trenger.

Kompatibelt

Aksesspunktene er kompatible med alle dine eldre trådløse enheter - 802.11b/g/n/ac. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at du må bytte ut telefoner eller andre enheter.

ADMINISTRASJON

Du får enkel administrasjon av ditt nettverk via egen app eller nettverksportal uansett hvor du måtte befinne deg. Det er også mulig å utvide systemet med andre nettverksenheter etterhvert som behovet til din bedrift endrer seg.

GJESTENETT

Sett opp eget gjestenett for dine kunder. Gjestenettet er helt adskilt og gir ikke adgang til ditt lokale nettverk. Tilgang til gjestenettet kan settes til å være åpent, med passord, eller knyttet mot en facebook sjekk-inn.

FACEBOOK LOGIN

Knytt tilgang til ditt gjestenett mot en Facebook sjekk-inn så vil du samtidig få en reklameeffekt ved at kunder sjekker inn på din facebook side. Enkelt å sette opp og administrere.

ODFMA

Orthogonal Frequency Division Multiple Access gjør aksesspunktene i stand til å håndtere mange Wi-Fi6 enheter på hver kanal samtidig. Dette skjer uavhengig av enhet eller trafikktype - dette øker effektiviteten og reduserer responstiden.

VI ORDNER

Har du problemer eller trenger assistanse så er vi lett tilgjengelig og kan bistå med anbefalinger eller hjelp. Vi har mange kunder kjørende på disse løsningene, så du er i trygge hender.

Forretningskritisk wifi gjort enkelt med

ARUBA AKSESSPUNKTER

6238035
Få inntil 3 Aruba mesh APer uten kostnad

Aruba er en av verdens  største leverandører av kvalitetselektronikk til bedriftsmarkedet. Aruba er et selskap i HP familien.

Aruba er konsistent høyt plassert i Gartners Magic Quadrant for markedsledere innen kategorien nettverk.

ET BEDRE WIFI NETT

Med en egen app gjøres administrasjonen svært enkelt. Vi setter alt opp for deg, men du har selv full kontroll over ditt bedriftsnett uansett hvor du befinner deg fra din telefon. Her ser du hvem som er tilkoblet og hva nettet ditt blir brukt til.

Automatisk datastyring sørger for at alle dine data flyter på den raskeste tilgjengelige måten. Automatisk programvare-oppdateringer sørger for at ditt Wi-Fi nett alltid kjører optimalt. Hvis en feil blir oppdaget, vil nettverket automatisk rette dette selv. 

Sikkerhet bør ikke bli en ekstraopsjon – det er påkrevet. Her får du det inkludert uten ekstra kostnader. Du kan enkelt skille bedrifts- og ansattes data fra kundedata. Du kan også sette opp tidspunkt for når nettene er tilgjengelige og blokkere spesifikk steder eller kategorier.

Derfor skal du

VELGE OSS

Raskest!

Vi har redundante føringsveier ut fra Møre og Romsdal via flere separate traseer og leverandører. Vårt nett går direkte dit du skal, og ikke via Oslo eller hovedkontoret til en nasjonal tilbyder.

ingen bindingstid

Ikke la deg låse inne i en dyr avtale. Markedet endrer seg raskt, og man får stadig mer båndbredde for lavere priser. Noe som ser billig ut i starten av en avtale, kan vise seg å bli svært dyr hvis du er låst i en lang avtale.

ingen etablering

Vi etablerer din linje uten store etableringskostnader, akkurat slik du egentlig vil ha det. Etter levering sjekker vi at alt fungerer og at du får en smertefri overgang til oss.

fri oppgradering

Du blir belønnet som kunde av oss hver 12. måned med 50Mb ekstra båndbredde. Det betyr at er du kunde i 24 måneder, har du 200Mb linje til samme pris. Linjen vokser derfor i takt med at ditt behov vokser.

FIBER TIL BEDRIFTER I Næringsbygg

DETTE ER KAMPANJEN

Holder din bedrift til i et næringsbygg? Da kan vi tilby deg markedets beste bredbåndsprodukt. 

Bestiller du ønsket produkt nå innen 31.12.2022, leverer vi linjen til deg så snart vi kan. Har du oppsigelsestid hos en annen leverandør, betaler du ingenting før den er ute. 

I tillegg installerer vi inntil 3 MESH Aruba aksesspunkter uten kostnad for deg i dine lokaler. Eneste du kanskje må ordne selv er strøm eller kabling frem til hvert aksesspunkt hvis dette ikke eksisterer fra før. 

 

250Mb
500Mb
1000Mb+

SLIK GJØR DU FOR Å FÅ ET TILBUD:

Få ET TILBUD FRA OSS

Ta kontakt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud på hva vi kan levere til din adresse.

KONTOR

FØLG OSS